Főoldal János Vitéz

Jelenlévők

Oldalainkat 5 vendég böngészi
ukash türkiye |
János Vitéz Nyomtatás E-mail

Tisztelt Nézőink!

Örömmel értesítjük önöket, hogy a Nagykovácsi Isadora tánccsoport a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét előadására tűzi a János Vitéz című mesebalettet!

Az eddig bemutatott darabjai után (Diótörő, Hófehérke, Volt egyszer egy '56...) Szabadi Edit, Liszt Díjas, Érdemes művész idén is elkészítette Önöknek: Petőfi Sándor: János Vitéz című műve alapján készült táncjátékot!
A zenéket, mint már oly sok esetben, klasszikus zeneszerzők műveiből válogattuk össze. (Brahms, Smetana, Liszt Ferenc, Rossini, Saint-Saens, Chopin, Ghymes, Csík, Farkass Ferenc, Stravinsky, Hacsaturján)
A táncjáték az eredeti mű szinte összes helyszínét megjeleníti, és az eddigieknél is látványosabb díszletekkel és jelmezekkel teszi felejthetetlenné az előadást. Az alkotók választása azért is esett erre a műre, mert az iskolákban kötelező tananyag, és így próbálunk segíteni abban, hogy az eredeti mű egy vizuális hatással bővülve maradjon meg felnövekvő gyermekeink emlékezetében.

Az előadások helyszíne a már önök által is ismert Amerikai Nemzetközi Iskola színháza, mely gyönyörű környezettel és kulturált nézőterével várja ismét Önöket!

Az előadások időpontjai:

  • 2016. április 12-e kedd - de 10 és du 14 óra
  • 2016. április 13-e szerda - de 10 és du 14 óra 
  • 2016. április 14-e csütörtök - de 10 óra

Belépőjegyek ára: 1200 Forint

 

Reméljük felkeltettük érdeklődésüket és viszontláthatjuk Önöket az előadásainkon!

 

Jegyek csak elővételben kaphatóak, a Jegyfoglalás menüpont alatt.